Bästa skönhetsprodukterna för våren

När solen börjar återvända är det hög tid för dig att byta ut dina skönhetsprodukter. På vintern kräver huden oftast fetare produkter, men med värmen kommer luftfuktigheten tillbaka och vi behöver lite andra produkter. I det här inlägget får du veta mer om de bästa skönhetsprodukterna för våren.

Solskydd

Eftersom solen är som starkast på våren och sommaren så är det viktigt att du använder solskyddsfaktor. Med en solskyddsfaktor undviker du att huden blir bränd och åldras i förtid. Därför ska du investera i en bra solskyddsfaktor. En del smink och ansiktskrämer har redan SPF i sig.

Glow

På våren vill vi gärna att vår hud ska skina lika mycket som solen. Det finns flera sätt att få mer glow, eller lyster som det heter på svenska, till din hud. Det finns till exempel dagkrämer till ditt ansikte med extra lyster i sig. Sedan finns det även serum som ger extra lyster, och även en hel del ansiktsmasker du kan använda för att få lite mer lyster till din hud efter en lång vinter med glåmig hud.

Smink

Förutom att det finns en hel del bra hudvård att addera till ditt badrumsskåp på våren finns det även smink du kan köpa till din sminkväska. Som vi nämnde tidigare vill vi på våren gärna ha mer lyster. Det går att fixa med smink. Det finns foundations som har extra lyster i sig, men det vanligaste sminket som används för att få mer lyster är en highlighter. En highligher applicerar du på dina kindben, nästippen och vid läpparnas amorbåge för att ge ett intryck att din hud har extra glow. En annan sminkprodukt som används till våren och sommaren är bronzern. En bronzer används för att värma upp ansiktet så att du ser mer solbränd ut än vad du egentligen är.