Basprodukter i sminklådan

Oavsett om du är en riktig sminksamlare eller precis börjat fascinera dig över smink i alla dess former, finns det ett antal produkter som står överst på listan. Utgår du ifrån dessa produkter har du garanterat det som behövs för att du ska kunna skapa felfria kreationer.

Effektiva borstar

För att uppnå allra bäst resultat med din sminkning gäller det att ha rätt utgångsläge. Med detta menas att du bör ha lämpliga sminkborstar som hjälper dig att uppnå ett imponerande resultat. Tänk över vilka borstar du tror att du kommer ha mest användning av beroende på om du kommer använda ögonskugga, ögonbrynspaletter, flytande foundation eller annat. Det finns många multiborstar som har flera användningsområden.

En perfekt grund med primer

Med en primer kan du skapa den ultimata grunden för nästa steg och jämna ut hudytan. Trolla snabbt bort porer och ärr eller ge ansiktet lyster.

Välj rätt foundation

Valet av foundation är viktigt och se alltid till att välja en färg som passar din hudton. Det finns ett helt hav av olika foundations som har olika syfte och täckningsgrad.

 

Pigga upp ögon och bryn

Andra basprodukter i sminklådan är de som fokuserar på ögonen. En bra mascara och en ögonbrynspalett eller gel ger ansiktet ett lyft.