Skönhetsprodukter för dekolletaget

Hör du till en av dem som strikt följer en skönhetsrutin för både ansikte och hår, men glömmer bort

dekolletaget? Det är nämligen en väldigt vanlig del att glömma bort eller helt enkelt försumma, men ett välskött dekolletage borde faktiskt prioriteras om man vill ha ett piggare och mer ungdomligt utseende som helhet. Kanske läser du detta inlägg då du har upptäckt att du ser yngre och fastare ut ovanför hakan, men desto äldre och torrare ut under den. Då kan det vara dags att börja tänka på dekolletaget, och vårda det på samma sätt som du gör med ditt ansikte. För det ungdomliga resultatet du har lyckats få med anti-age produkter i ansiktet, borde väl även hals och dekolletage få ta del av så du får ett mer enhetligt utseende. Läs vidare för att få tips på hur du ger din hals, urringning och dekolletage bättre förutsättningar för en ungdomligare framtoning.

Hals och dekolletage

Både halsen och dekolletaget har en tunn hud som är lika känslig som huden i ansiktet, och dessa områden ska därför vårdas med samma finkänslighet och samma sorts produkter. Läs på ansiktsprodukterna du använder, för chanserna är stora att dessa fungerar precis lika bra till hals och dekolletage. Vad gäller exfolierande produkter bör man vara försiktig och verkligen säkerställa att de lämpar sig för den finkänsliga och tunna huden, så man inte gör skada med för hårda produkter. Många gånger eftersöks kraftfulla och potenta formler inom skönhetsprodukter men dessa ordval bör snarare undvikas på de känsligare områdena. Precis som för ansiktet, ska man inte glömma solskyddsfaktorn på hals och dekolletage, och inte heller fuktighetskrämen. Anti-age produkter kan vara lika effektiva på detta område som för ansiktet, även om rynkor, linjer och sovmärken redan är framträdande. Kom ihåg att sovmärken och linjer även blir tydligare om man har en torr hud, och således syns mer om man får i sig för lite vätska. Det går även att minska risken för fler sovmärken genom att sova på rygg.

En vacker urringning

För dem som känner sig nöjda med ett välskött dekolletage men även vill göra mer för bröstens

utseende, utan att förändra storleken, kan ett bröstlyft i Skåne vara lösningen. Det är trots allt både dekolletage och bröst som visas upp i urringade kläder, och dessvärre är det många som inte känner sig bekväma med urringade kläder med åldern. Detta hänger ofta ihop med att rynkor är mer framträdande på dekolletaget, så oavsett vilken skönhetsrutin eller andra åtgärder som väljs, hoppas vi att fler ska kunna känna sig bekväma och fina i alla sorters kläder. Med alla dessa skönhetstips, känns det även viktigt att kommentera att alla får ett äldre utseende på dekolletaget med tiden. Det är fullt naturligt och förhoppningsvis inte något du upplever som ett större problem.