Uppdatera din doftgarderob

Brukar du alltid använda samma parfym vid alla tillfällen och har gjort det år efter år? I så fall kanske det är dags att uppdatera din doftgarderob. Det är inte bara din klädgarderob som behöver uppdateras då och då utan ibland är det även dags att uppdatera parfymgarderoben. Precis som dina kläder och din stil kan berätta mycket om dig och din personlighet säger även din doft och val av parfym något om vem du är och blir en berättelse om dig.

Variera din parfym

Ett tips är att variera din parfym beroende på humör, årstid, tillfälle, stil och klädsel. Vi byter kläder och accessoarer beroende på årstid, humör och tillfälle, så varför inte göra likadant med dina parfymer? Till hösten kanske du föredrar en mer kryddig och kraftfull parfym medan du kanske väljer en lättare, blommig och frisk doft till vår och sommar. Kanske önskar du att använda Eau de Cologne (EdC) eller Eau de Toilette (EdT) till vardags eller när du jobbar medan du vid andra tillfällen som vid fest och högtider önskar en lite mer koncentrerad doft som finns i Eau de Parfum (EdP) och Parfum. Du kan även låta ditt humör eller dina kläder och din personliga stil spegla ditt val av doft. Vill du att din doft ska utstråla självsäkerhet och väcka uppmärksamhet, vill du ha en parfym som utstrålar glädje och positivitet eller kanske en mjuk och diskret doft som inte tar så stor plats? Parfymen blir en del av dig och din stil och kan ses som ett verktyg för att förmedla vad du vill utstråla.

Handla parfym online till låga priser

Kanske vet du redan vilken parfym du är ute efter. Du har kanske doftat på parfymen i butik och vill hitta din parfym online till ett lägre pris. Vare sig du är ute efter en herr-, dam- eller unisexparfym och föredrar kraftfulla orientaliska kryddiga parfymer, fräscha citrusdofter eller ljuva blommiga romantiska dofter finns det något för alla stilar och tillfällen på www.parfym.se. Här kan du enkelt köpa din parfym online genom att använda filterfunktionen. Att hitta en parfym som passar perfekt kan ibland kännas som att hitta rätt i en enorm djungel. I filterfunktionen kan du genom att välja i doftgrupper som exempelvis blommig, aromatisk, orientalisk och doftnoter som ros, mysk, jasmin, bärnsten, viol, grön syren, mango eller äpple enkelt få fram din unika parfym som passar dig, din stil och personlighet. I filterfunktionen kan du även välja mellan ett stort utbud av kända märken och om du önskar Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum eller Parfum.

Så får du ut det mesta av dina parfymer

När du har införskaffat och byggt upp en personlig doftgarderob bör du förvara dina parfymer på en mörk och sval plats för att de ska hålla så länge som möjligt. Ett annat tips är att spraya parfymen på delar av kroppen där blodet pulserar snabbt som handleder, armveck och knäveck, vilket får doften att bli mer intensiv och hålla bättre hela dagen.