Uttryck din personlighet med Versace

Ditt doftsinne påverkar hela ditt liv och det märks inte minst när det kommer till dragningen till olika människor, platser och erfarenheter. Ett barndomsminne kan väckas till liv när du plötsligt känner en viss doft och när du träffar en person som doftar gott ger han eller hon ett särskilt bra första intryck. Doften spelar stor roll för ditt självförtroende och när du väljer att använda en viss parfym ger den dig inte bara en härlig fräschhet utan också ett uttryck för vem du är.

Sedan Versace öppnade sin första butik på 70-talet har det italienska modehuset gett världen en myriad av vackra, roliga och spännande kläder och accessoarer. Dess parfymer återspeglar hela företagets inställning: att låta var och en vara en unik och stark personlighet och ta skönheten till nästa nivå. Varje arom är unikt utformad för olika karaktärer och tillfällen och du kan själv skaffa Versace parfym online enkelt och bekvämt. Men vilken sort passar dig bäst? Här får du några tips.

Olika parfymer för olika tillfällen

Precis som med kläder passar specifika parfymer särskilt bra för specifika tillfällen. Den där kraftfulla, sexiga aromen du bar på festen är kanske inte den bästa för kontoret på en måndagsmorgon. Av den anledningen är det viktigt att du hittar rätt doft för varje tillfälle och att du bygger en så kallad doftgarderob som ger dig bra valmöjligheter. Tänk på att dofter kan upplevas som mycket annorlunda från person till person och med tiden kommer du få favoriter för hela livet.

Versaces Dylan Blue är en lite starkare och ganska blommig parfym som varar länge och som passar dig som vill ha en fräsch doft som påminner om sommardagar. Den ligger på gränsen till androgyn och är perfekt för glada människor som tillför massor med energi. Om du däremot vill ha en lite mer spännande och sexig stil är Crystal Noir en kryddigare och mer exotisk parfym som ger dig en air av mystik. En riktigt klassiker är Versense som passar för många tillfällen och för tankarna till Medelhavet och lyxiga solsemestrar.

Även killar tycker om att känna sig fräscha och förutom den egna kroppsdoften, som kan upplevas som extra lockande av olika personer, stärker en god parfym intrycket av vem individen är. Drömmaren, The Dreamer, är en kryddig parfym för tuffa killar som inte är rädda för utmaningar medan Blue Jeans är mjukare och mer vardagligt chic.